Om ons allemaal goed te beschermen, u en onszelf, gelden de volgende maatregelen :

Blijf thuis als je één van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkouden, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid of koorts.
Blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten, totdat iedereen weer volledig hersteld is.
Houd 1,5 meter afstand.
Was voorafgaand aan de tennishal uw handen met zeep of desinfectans.  Dit kan bij onze desinfectiepalen voor en achter in de kantine.
Was je handen met zeep of desinfectans na toiletbezoek, hoesten, niezen en snuiten van de neus. De kleedkamers en douches zijn geopend. Het advies blijft om zoveel mogelijk thuis om te kleden / te douchen om zo de drukte goed te kunnen reguleren.
Ons ventilatie systeem in de hal zorgt dat de lucht wordt afgevoerd naar buiten. In beide hallen zullen we de nooddeuren opzetten voor verse lucht. En ook de tussen deuren staan open waardoor je circulatie krijgt. De kantine is “Coronaproef” opgesteld zodat iedereen daar goed kan plaats nemen.

En uiteraard volgen wij de ontwikkelingen en richtlijnen van het RIVM.

We kijken er naar uit u vanaf 7 september te verwelkomen zodat we weer een mooi en sportief tennisseizoen tegemoet gaan.