Beste tennissers,

Het seizoen 2020-2021 is helaas niet geworden wat we met zijn allen gehoopt hadden. Wij hopen echter dat u gezond bent gebleven en ook zult blijven.

Na iedere persconferentie was het weer schakelen, wat mag wel en wat mag niet. Maar sinds deze week zit het binnen seizoen er helaas weer op. De coronaperikelen heeft ons allen geraakt en ook de tennishal kon daar helaas niet aan ontkomen. Dubbel pech is het voor ons nog geweest dat wij een seizoenbedrijf zijn en daardoor voor geen enkele steunmaatregel in aanmerking kwamen. Gevolg is dat er dit seizoen dus helaas verlies is geleden. Dit, in samenhang met het al teruglopende aantal tennissers in de hal de afgelopen jaren en te verwachten investeringen, heeft ons genoodzaakt om naar een andere exploitatie te doen kijken. Op dit moment zijn we in gesprek met een partij die mogelijkheden ziet in de exploitatie van padelbanen.

Helaas kan er vanaf volgend seizoen dus niet meer getennist worden in de hal. Wij begrijpen dat dit voor velen een teleurstelling is na 34 jaar maar corona en de terugloop in bezetting van de hal laat ons geen andere keuze. Graag hadden wij middels de afsluiting van het seizoen persoonlijk afscheid van u genomen maar de coronamaatregelen laten dat helaas niet toe.

Dank voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren en hopelijk tot ziens.

Met sportieve groet,

Team Tenniscentrum De Dors