KERSTTOERNOOI bij de Dors maandag 16 december 2019

Graag willen wij jullie uitnodigen voor het 55+ kersttoernooi in de Dors. Dit jaar voor het eerst niet meer vanuit de senioren vereniging maar rechtstreeks via de Dors. Het zal wederom een gezelligheidstoernooi worden met een hapje en drankje.

PLANNING:

Het toernooi begint om 12.30 uur en duurt tot ca 16.30 uur.

Er kunnen maximaal 32 leden aan het toernooi deelnemen. Bij 32 deelnemers zijn er 3 speelrondes van 40 minuten. Het schema zal van te voren worden gemaild en zal hier ter inzage liggen.

AANMELDEN EN KOSTEN:

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@tenniscentrumdedors.nl  de kosten zijn  € 19,50 per persoon. Graag overmaken naar de Rabo bank, rekening nr.: NL79RABO0327071672 t.n.v. Tenniscentrum de Dors onder vermelding van Kersttoernooi en naam deelnemer. De aanmelding is op volgorde van ontvangt van de betaling.

Het inschrijfgeld is inclusief 1 x koffie of thee en wat lekkers. Daarna 1 consumptie (bier, frisdrank, koffie of thee, bitterballen kaas en worst).

U ontvangt een bevestiging per mail als de betaling is ontvangen.

Inschrijven kan t/m donderdag 5 december. Op donderdag 12 december is het schema bekend. Het overzicht zal dan per mail aan de deelnemers worden gestuurd.