Vier je kinderfeestje in Tenniscentrum De Dors!

De kinderen komen enthousiast binnen, ze nemen plaats aan de tafel waar we natuurlijk beginnen met het zingen voor de jarige job en het geven van de cadeautjes. Wij zorgen voor een feestelijk aankleding. Daarna zal elke vorm van creativiteit worden geshowd bij het versieren van de mooiste cupcakes.We maken ons op voor sportieve tennismiddag, waarin je jezelf en je vrienden mag gaan uitdagen. Avontuurlijk, leerzaam, uitdagend…alle elementen zitten erin!

Red jij het einde van de middag? Gelukkig staan er dan lekkere frietjes met een frikadel, kroket of kipnuggets & onbeperkt limonade voor je klaar. Ter afsluiting nog een heerlijk ijsje en je hebt een schitterend feestje. Tennisclinic van ca 1,5 uur verzorgd door een echte tennisleraar (tennismateriaal is aanwezig). Leeftijd: 6 – 12 jaar ( minimaal 8 deelnemende kinderen)

Duur van het arrangement: maximaal 3 uur.

Welke dag: woensdagmiddag (andere dagen in overleg) Indien je andere wensen of ideeën hebt laat het ons weten. Het is ook mogelijk om het extra feestelijk te maken dmv een feesttaart, chips, andere frisdranken. Graag van te voren telefonisch reserveren tel. 072-888 1722

Prijs: v.a. € 17,50 p.p. (bij meer dan 8 kinderen prijs i.o.)
(meerprijs volwassenen € 6,00 p.p. – 1 kop koffie of thee & deelname eten)