Een gezond bedrijf begint met een gezonde medewerker!

Ga ook tennissen!
Tennis is de tweede sport van ons land. Ruim 660.000 Nederlanders staan regelmatig op de tennisbaan. En dat is niet zo gek want iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, goed voor je gezondheid (minder ziekteverzuim) en geschikt voor alle leeftijden. Ook voor het zakelijk segment heeft Tenniscentrum De Dors veel te bieden.

U kunt ook als bedrijf voor uw medewerkers een 10-rittenkaart aanschaffen:
10 x dalurenkaart € 170,- (geldig overdag tot 18.00 uur) Vraag naar onze mogelijkheden tijdens kantooruren tel. 072-888 1722.

Ook is het mogelijk een vast bedrijfsuur per week voor uw personeelsleden vast te leggen waarop elke week uw medewerkers welkom zijn op hun vaste uur.

Of wat dacht u van een sportief personeelsuitje voor uw medewerkers. Van een sportief tennisarrangement voor 15 personen tot een complete clinic dag voor bv 50 personen, wij bieden vele mogelijkheden. meer info hierover bekijk onze arrangementen.

Kortom; wij bieden met onze tennislocatie volop mogelijkheden voor u als bedrijf. Wilt u meer informatie? Mail dan direct naar info@tenniscentrumdedors.nl